Fóliagyártás és papírfeldolgozás

Ajánlatkérés

Bemutatkozás

Üdvözöljük Önt cégünk a MIKÓ Kft. minden dolgozója nevében. Ezúton szeretnénk megismertetni Önnel cégünket és főbb termékeinket.

A MIKÓ Kft. 1999-ben kezdte meg működését az 1985-től létező családi vállalkozás folytatásaként. A kft. megalakulásáig csak csomagolóanyag nagykereskedéssel foglalkoztunk. Ezt követően polietilén (HDPE, LDPE) alapanyagú termékek gyártásával, 2011.-es évtől pedig papírfeldolgozással is, mely lehetővé tette eddigi piaci szereplésünk megerősödését. Legfőbb erényünk, a minőség mellett, hogy Vevőinket a legrövidebb idő alatt a lehető legkedvezőbb áron igyekszünk kiszolgálni.

Ezen termékek standard a piac által elfogadott, szabványos méretekben készülnek, de igény szerint vállalunk egyedi megrendeléseket is.Partner cégeinkkel közösen rövid határidővel, kedvező ár mellett szolgáljuk ki megrendelőinket.

Az általunk gyártott termékek környezetbarát technológiával készülnek és a termelés folyamán keletkezett hulladékanyagok a technológiai folyamat során visszakerülnek a gyártási folyamatba.

Cégünk közel 150 fajta termékkel van jelen a hazai piacon amely lehetővé teszi az egyes élelmiszer üzletek,üzletláncok,hálózatok,kisebb magántulajdonú egységek,ipari létesítmények,vállalatok teljeskörű csomagolóanyag igényének kiszolgálását.

ISO minősítés: MSZ EN ISO 9001, ÉLELMISZER BIZTONSÁGI TANÚSÍTVÁNY, HACCP.

Reméljük bevezetőnk felkeltette érdeklődését és ismertetőnket átlapozva nemsokára Önt is partnereink között köszönthetjük!

Mikó Péterné cgt.-ügyvezető

Mikó Péter cgt.-ügyvezető